Developerská poločnosť Yit spustila predaj prvej časti bytov a apartmánov záverečnej etapy pod názvom Zwirn 2. Informoval o tom samotný developer. Rezidenčný komplex sa nachádza v susedstve zrekonštruovanej národnej kultúrnej pamiatky Pradiareň 1900 v lokalite nového bratislavského downtownu. Prvá etapa projektu už získala právoplatné kolaudačné povolenie a postupne sa tam sťahujú nový majitelia.


Kým v prvej etape developer priniesol 267 bytových jednotiek, v tej poslednej, ktorá práve vstupuje do predaja, ich bude celkovo 384. Do predaja práve spúšťa prvú časť z nich, 185 bytových jednotiek. Podobne ako predošlé dve etapy, aj táto vyrastie okolo zeleného dvora.

Vnútroblok je rozdelený na oddychové zóny, detské ihrisko s pieskoviskom a nechýba ani priestor na cvičenie. Každý byt je vybavený video vrátnikom s možnosťou nastavenia si zvonenia návštev na mobil a otvárania dverí na diaľku. Väčšina bytov v už realizovanej etape či vo výstavbe bude mať balkón, terasu alebo predzáhradku, prípadne kombináciu viacerých týchto prvkov.

Prečítajte si ďalšie články na túto tému: