V máji 2022 portálu Finsider opäť narástla návštevnosť. Podľa údajov Google Analytics navštívilo Finsider počas tohto mesiaca 200 068 reálnych užívateľov, čo predstavuje nový rekord stránky. V porovnaní s predchádzajúcim mesiacom to predstavuje nárast o vyše 28,04 percenta.


Medzi návštevníkmi portálu Finsider prevažujú muži, ktorí v máji tvorili 62,2 percenta všetkých užívateľov. Väčšina čitateľov je v produktívnom veku. Užívatelia vo veku 25 až 54 rokov tvorili na celkovej návštevnosti úroveň 59,39 percenta.

Najviac čitateľov pochádza z Bratislavy. V máji ich navštívilo Finsider takmer 68-tisíc. Na druhom mieste nasledujú Košice, odkiaľ na web Finsider prišlo takmer 16-tisíc čitateľov.

Od pondelka 6. júna bude Finsider súčasťou merania návštevnosti slovenských internetových médií IABmonitor. Oficálne údaje o návštevnosti bude možné získať na tejto stránke.

Finsider sa zameriava na poskytovanie informácií zo sveta financií, ekonomiky a biznisu. Sústreďuje sa na dianie v sektore finančného sprostredkovania, bankovníctve či poisťovníctve. Prináša aj aktuálne spravodajstvo a poradenské články.