Mobilný operátor 4ka umožní svojim klientom, aby si cez internet zaregistrovali novú SIM kartu. Vďaka tomu si ju budú môcť kúpiť v obchode bez toho, aby tu museli podpisovať zmluvy. Všetko urobia až následne prostredníctvom mobilnej aplikácie.


„Zásadnou novinkou je, že Rýchlu SIMku si vie zákazník aktivovať digitálne. Stačí, ak si stiahne do telefónu našu aplikáciu Moja 4ka. Stačí mať vek nad 16 rokov a mať poruke občiansky preukaz. Potom už všetko zvládne jednoducho digitálne. Je pritom jedno, či je ráno, obed, deň alebo noc. Dokonca je aj úplne jedno, kde sa zákazník nachádza. Všetko zvládne z pohodlia domova,“ hovorí obchodný riaditeľ 4ky Ján Mrva.

Nové SIM karty budú dostupné v partnerských predajniach. Rýchla SIMka od 4ky bude postupne dostupná v online obchodoch Alza a Agem Computers a tiež v predajniach ŠEVT, Fax Copy a EcoPhone. 4ka sľubuje, že partnerské predajne pre predaj Rýchlej SIMky budú postupne pribúdať.

Technologické riešenie pre online overovanie klientov poskytla 4ke Tatra banka. Pri overovaní klientov bude 4ka využívať biometriu tváre, čo je podľa riaditeľa firemných produktov Tatra banky Petra Bilčika „maximálne bezpečné.“

Prečítajte si ďalšie články na túto tému: