Klienti 365.bank si môžu prostredníctvom mobilnej aplikácie zriadiť po novom aj pravidelné investovanie. Vybrať si môžu z troch podielových fondov, ktoré sú určené pre konzervatívnych i dynamických investorov. Investovať možno už od 20 eur mesačne.


„Celý proces od založenia až po správu investícii sme v aplikácii nadizajnovali tak, aby bol jednoduchý, zrozumiteľný a z pohľadu klienta s čo najlepším user experience. Veríme, že týmto spôsobom priblížime tému investovania čo najširšiemu spektru klientov, vrátane tých, ktorí tento spôsob zhodnocovania úspor doteraz ešte nevyskúšali,“ vraví šéf produktov 365.bank Tomáš Barbarič.

Banka sľubuje, že celý proces zaberie klientovi len zopár minút. Prebieha plne digitálne a bezpapierovo priamo v mobilnej aplikácii. V nej je možné vyplniť investičný dotazník, podľa ktorého banka posúdi vhodnosť a primeranosť zvolenej investície. Súčasťou dotazníka je aj séria otázok ohľadne postoja k riziku, dĺžky investície či skúseností s investovaním. Všetky dokumenty klienti podpíšu priamo v aplikácii.

Prečítajte si ďalšie články na túto tému: