Tesco začalo dôchodcom každý pondelok poskytovať zľavu päť percent na celý nákup. Akcia bude prebiehať v termíne od 2. januára do 28. februára tohto roka. Portál Finsider sa preto obrátil na konkurenčné reťazce s otázkou, či chystajú podobnú akciu pre penzistov.


Coop Jednota tvrdí, že zvýhodnené ponuky a benefity pripravuje pravidelne pre všetkých jej zákazníkov po celom Slovensku, nakoľko inflácia sa dotýka celej populácie. „Od 12. januára tohto roka prichádzame s celoslovenskou marketingovou aktivitou zameranou na produkty vlastnej značky. V rámci uvedenej aktivity budú môcť zákazníci získať okrem cenovo výhodného nákupu produktov vlastnej značky, ešte ďalšiu výhodu z uvedeného nákupu,“ povedala PR manažérka reťazca Jana Kuklová.

Ani Kaufland nepripravuje špeciálnu akciu, ktorá bude zameraná len na penzistov. „Spoločnosť Kaufland sa nezameriava len na jednu skupinu, ale ponúka všetkým svojim zákazníkom počas celého roka jedinečné akcie na ich obľúbené výrobky a aj špeciálne zľavy na celý nákup a určite v tom plánujeme pokračovať aj naďalej,“ dodal hovorca Kauflandu Samuel Machajdík.

Finsider oslovil aj obchodné reťazce Billa a Lidl, na otázky ale nereagovali.

Prečítajte si ďalšie články na túto tému: