Spoločnosť O2 bude od zajtra ponúkať tri nové paušály. Nahradia doterajšiu ponuku paušálov, ktoré mobilný operátor predával od roku 2019. Pôjde už o tretiu generáciu O2 paušálov.


Prvá generáciu paušálov O2 uviedlo na trh v prvej polovici roka 2012. „Zákazníkom sme vtedy priniesli štyri paušály a s nimi revolučné neobmedzené volania do všetkých sietí, neobmedzené SMS a bonusy na telefóny, dáta mohli zákazníci získať za príplatok,“ vraví vedúci komerčného marketingu v O2 Jakub Vajda.

Druhá generácia O2 paušálov ponúkla predplatné na viaceré prémiové služby. Tretia generácia paušálov je podľa J. Vajdu „výsledkom dôsledného načúvania zákazníkom a našou spoločnou tvorbou.“

Klienti budú mať po novom na výber tri druhy paušálov. Bezstarostný O2 Paušál za 39 eur mesačne ponúka neobmedzené dáta, volania a správy a predplatné jednej prémiovej služby v cene paušálu. Súčasťou tohto paušálu je aj funkcia Cashback. Vďaka nej klient dostane automaticky naspäť päť eur, ak neminie viac ako 15 GB dát za mesiac. Klienti získajú aj zľavu na zariadenia vo výške 168 eur.

Pohodový O2 Paušál za 29 eur mesačne obsahuje 10 GB dát, neobmedzené volania a správy a predplatné jednej služby v cene paušálu. Súčasťou paušálu je zľava na zariadenie vo výške 96 eur.

Základný O2 Paušál za 19 eur bude obsahovať 5 GB dát, 100 minút volaní a neobmedzené správy. Klienti budú môcť získať so zľavou predplatné na prémiové služby. Zákazníci budú môcť zároveň využiť zľavu na zariadenie vo výške 48 eur.

Medzi prémiové služby, ktoré budú môcť zákazníci s dvomi najvyššími paušálmi využiť zadarmo, pribudne po novom aj Netflix. Klienti získajú bez doplatku predplatné Basic, ktoré umožňuje sledovať Netflix na jednom zariadení. Ak budú chcieť predplatné Standard, ktoré ponúka možnosť sledovať filmy a seriály na dvoch zariadeniach, priplatia si dve eurá. A za najvyšší program Premium, ktorý umožňuje sledovať Netflix na štyroch zariadenia, si klienti O2 priplatia štyri eurá.

Prečítajte si ďalšie články na túto tému: