Nielen pri nákupoch potravín a predmetov bežnej dennej spotreby sa naše peňaženky a účty v banke veľmi rýchlo vyprázdňujú. Aj zariadenie malého priestoru sa môže veľmi rýchlo predražiť, ak neviete, ako ušetriť na základoch, ktoré budete ku komfortnému bývaniu potrebovať. Aby ste sa vyhli možnému prečerpaniu rodinného rozpočtu a pritom mali na svoje pohodlie všetko, čo potrebujete, môžete využiť niekoľko jednoduchých tipov, ako ušetriť peniaze na zariadení moderného a pohodlného bytu, domu, dielne alebo garáže.

Investujte do multifunkčných kúskov

Jedným z najinovatívnejších prístupov k optimalizácii vášho domova a životného štýlu je výber nábytku a domácich potrieb, ktoré majú viacero využití. Týmto spôsobom si môžete prispôsobiť svoje prostredie a flexibilne reagovať na zmeny vašich potrieb, bez nutnosti ďalších nákupov.

Môže ísť napríklad o rozkladaciu pohovku, ktorá poslúži ako príjemný priestor na posedenie s úložným priestorom a zároveň ako komfortné lôžko pre vašich hostí. Podobný účel majú moderné  vstavané skrine, ktoré sú dokonalou súčasťou miestnosti, využívajúce celý priestor od podlahy až po strop, a pritom dokážu poskytnúť vášmu oblečeniu alebo iným dôležitým doplnkom bezpečné útočisko a stále miesto.

Zariadenie interiéru sa môže predražiť. Ako a kde ušetriť?
Foto: www.majster-regal.sk

Zaobstarajte si unikátny úložný systém na uloženie náradia do dielne

Ďalším dobrým riešením, ako sa vyhnúť predraženému zariadeniu interiéru, je investovať do kúpy skladovacích systémov, vďaka ktorým budete mať miesto na všetko dôležité náradie do dielne, garáže alebo skladu.

Bezskrutkové kovové regály na náradie do dielne disponujú špeciálnou konštrukciou s pevnými nosníkmi a policami, vďaka čomu sa stávajú stabilným riešením aj pre veľké zaťaženie. To znamená, že kovovým regálom so svojimi policami môžete skutočne naložiť, pričom ich stabilita bude na najvyššej úrovni.

Využitie takýchto a podobných systémov od Majster Regál zvýhodňuje nielen kvalitné prevedenie konštrukcie, ale aj 5 ročná záruka a bezpečnostná certifikácia políc s jednoduchým RIVET bezskrutkovým spôsobom rýchlej montáže.

Dávajte prednosť kvalite pred kvantitou

Je oveľa rozumnejšie investovať o pár eur viac do kvalitného použitého kusu nábytku, než nakupovať lacné a na rýchlo vyrobené alternatívy. Hľadajte materiály ako robustné tvrdé drevo alebo spomínané kovy s antikoróznou povrchovou úpravou, ktorá zároveň ponúka flexibilné možnosti pre dekoráciu. Aj dômyselne vyrobený stolík s jednoduchými líniami môže plniť funkciu pracovného stola, jedálenského kúta alebo miesta na bezpečné uloženie televízora.

Zariadenie interiéru môže byť nákladné, existuje však niekoľko inteligentných spôsobov, ako pri nákupe bytových potrieb ušetriť. Okrem vyššie spomenutých možností, je dobré nakupovať sezónny tovar mimo sezóny, využiť akcie a dať si záležať na konkrétnych vlastnostiach zvolených doplnkov. Aj toto je cesta ku komfortnému domovu bez prečerpania rodinného rozpočtu.