Sprostredkovateľská spoločnosť Brokeria podpísala ešte na konci vlaňajška zmluvu o spolupráci s českou finančnou skupinou Cyrrus. Informovala o tom samotná Brokeria. Firma Cyrrus je významným hráčom na poli investícií v Českej republike a vďaka tomuto kroku rozširuje svoje pôsobenie aj na slovenský trh. Okrem vlastných investičných produktov sa zaoberá aj investíciami do investičných certifikátov.


Brokeria spravujeme klientom už viac ako sto miliónov eur. „Som veľmi rád, že sa naše portfólio tradičných investičných produktov, ako sú podielové fondy či ETF, rozšíri aj o investičné certifikáty. Tento spôsob investovania je veľmi obľúbený u bonitných klientov privátnych bankárov. Vďaka našej spolupráci so spoločnosťou Cyrrus prinášame tento produkt aj pre menších, retailových klientov. Ďalším benefitom spolupráce je napríklad neviazaný účet s aktuálne veľmi atraktívnym úrokom viac ako tri percentá ročne,“ hovorí investičný analytik Brokerie Martin Kalina.

Brokeria je päťka na Slovensku v počte sprostredkovateľov a na sprostredkovateľský trh vstúpila v roku 2016. Produkty spoločnosti Cyrrus sú dostupné prostredníctvom sprostredkovateľov Brokerie už od 1. februára tohto roka.

Prečítajte si ďalšie články na túto tému: