Novým vedúcim pobočky Generali na Slovensku a obchodným riaditeľom pre Slovensko sa od 1. marca stane Pavol Pitoňák. Na tejto pozícii nahradí Juraja Jurčíka. Poisťovňa informovala, že Juraj Jurčík sa rozhodol dočasne venovať vlastným aktivitám, no v poisťovni zostáva.


Pavol Pitoňák doteraz pôsobil ako obchodný riaditeľ Generali pre Českú republiku. Aj po príchode na Slovensku, bude naďalej v viesť v Česku útvary bankopoistenia a autopoistenia a cestovného poistenia.

Novým členom predstavenstva a obchodným riaditeľom pre retail pre Českú republiku sa stane Marián Zelko. Ten doteraz vyše tri roky riadil útvar zákazníckeho rozvoja a marketingu. V Generali pracuje viac ako jedenásť rokov.

Členka predstavenstva Katarína Bobotová po novom prevezme útvar zákazníckeho rozvoja a marketingu. Po novom bude zastávať pozíciu riaditeľky transformácie, marketingu a zákazníckeho rozvoja. Katarína Bobotová v Generali pracuje od roku 2016. Na Slovensku i v Česku doteraz zodpovedala za HR, stratégiu a riadila procesy transformácie spoločnosti

Prečítajte si ďalšie články na túto tému: