Revolut sa púšťa do nového biznisu. Zákazníci si cez tento fintech budú môcť zaobstarať eSIM karty s dátovými balíkmi. Určené sú najmä pre ľudí, ktorí potrebujú v zahraničí využívať dáta.


eSIM kartu možno používať popri klasickej SIM karte. Od 25. marca môžu novú službu využiť slovenskí zákazníci Revolutu bez ohľadu na program služieb za predpokladu, že ich telefón podporuje eSIM karty.

Zákazníci, ktorí využívajú program Ultra, získajú k svojmu účtu 3 GB mobilných dát mesačné, ktoré budú môcť využiť kdekoľvek na svete. Slovenskí zákazníci, ktorí si nainštalujú eSIM kartu do 1. mája 2024, získajú zadarmo 100 MB dát mesačne.

Revolut ponúkne novú službu v spolupráci so službou 1Global. „Vďaka našej spolupráci môže Revolut využiť celosvetovú mobilnú sieť 1GLOBAL a vedúcu platformu na trhu eSIM na zlepšenie vlastnej medzinárodnej technologickej infraštruktúry. 1GLOBAL poskytuje rýchle a bezpečné pripojenie k mobilnej sieti vo viac ako 160 krajinách na svete. Naša technológia eSIM kariet sa jednoducho integruje do existujúcej aplikácie Revolut a možno ju nainštalovať na akomkoľvek mobilnom zariadení kompatibilnom s eSIM za menej ako minútu,“ vraví Hakan Koç, zakladateľ a generálny riaditeľ 1Global.


Prečítajte si ďalšie články na túto tému: