Od 1. júla sa stane novou členkou predstavenstva Tatra banky Zuzana Koštialová. Riadiť bude oblasť korporátneho a privátneho bankovníctva a Capital Market. V predstavenstve nahradí Marcela Kaščáka.


Zuzana Koštialová absolvovala štúdium so špecializáciou na medzinárodný obchod na Ekonomickej univerzite v Bratislave. V Tatra banke pracuje od roku 1994, od začiatku svojho pôsobenia sa na rôznych pozíciách venovala budovaniu korporátneho bankovníctva a riadeniu vzťahov s klientmi. V súčasnosti riadi odbor veľkých firemných klientov, ktorého súčasťou je aj oddelenie syndikátov a finančných inštitúcií.

Zuzana Koštialová bude novou členkou predstavenstva Tatra banky
Zuzana Koštialová (Foto: Tatra banka)

V Tatra banke takisto vybudovala tím zameraný na akvizíciu medzinárodných korporátnych klientov. V banke spolupracovala aj na viacerých optimalizačných projektoch a riadila prvú private equity investíciu Tatra banky na slovenskom trhu.

„V Tatra banke sa viac ako 25 rokov venujem oblasti korporátneho bankovníctva. Svoju prax, ako i znalosť korporátneho prostredia rada využijem na pozícii členky predstavenstva, “ hovorí Zuzana Koštialová.

„Zuzana Koštialová má silný zmysel pre obchod a vysokú mieru nasadenia. Jej mandát na výkon tejto pozície je o to silnejší, že dobre pozná slovenský trh, potreby našich klientov a kontinuálne nadviaže na starostlivosť o segment. Marcelovi Kaščákovi zároveň ďakujem za mimoriadny prínos k úspechom Tatra banky,“ povedal predseda predstavenstva a generálny riaditeľ Tatra banky Michal Liday.

Prečítajte si ďalšie články na túto tému: