Slovenská sporiteľňa prestane poskytovať prémiový účet Space X. Kým doteraz ho mohli klienti získať po splnení podmienok so 100 % zľavou, od 1. apríla bude zľava dosahovať už len 50 %. A od 1. júla tento produkt úplne zanikne.


Banka klientov informovala, že ak si do konca júna nevyberú z ponuky účtov, automaticky im zmení prémiový účet na nižší typ osobného účtu Space. Klientom zostane rovnaké číslo účtu, nastavenie kariet ako aj heslo do internet bankingu. V prípade, že klienti budú chcieť naďalej využívať služby, ktoré boli zahrnuté v balíku Space X, ako je platinová karta alebo výbery z bankomatov iných bánk, od 1. júla ich budú mať spoplatnené.

Sporiteľňa namiesto prémiového účtu ponúkne klientom nový balík Premium, ktorý si môžu aktivovať ku svojmu účtu. Banka zatiaľ nespresnila, čo tento balík obsahuje, ani aká je jeho cena. Klienti môžu viac informácií o tomto balíku získať v pobočke.

Klienti, ktorí doteraz využívali Space X zadarmo a nechcú zaň po novom platiť, môžu si ho v pobočke zmeniť na štandardný účet Space.

Prečítajte si ďalšie články na túto tému: